Tel.:
China gegolfd papier vak fabrikant
Qingdao Kinghorn Packaging CO. LTD

Qingdao Kinghorn die Co. Ltd verpakken

Thuis

Qingdao Kinghorn Packaging CO. LTD Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Qingdao Kinghorn Packaging CO. LTD certificaten
China Qingdao Kinghorn Packaging CO. LTD certificaten
Klantenoverzichten
fantastisch van begin om zo aandachtig en zo nuttig te beëindigen. Het is een groot genoegen geweest die Amy en haar manager Jamie behandelen. Zij hebben niet laten me eens neer en zijn altijd uiterst beleefd. Ik ben zeer gelukkig om dit bedrijf gevonden te hebben - zij zullen de extra mijl de behoeften van de klant gaan tevredenstellen. Amy is een groot krediet aan dit bedrijf zij zulk een lo is

—— H Khan

Dit is een groot bedrijf, met de producten van uitstekende kwaliteit. Ik heb gedrukte dozen voor mijn product gekocht, en nu ga ik extra degenen drukken.

—— Marcus Stephens

 • lopende band

  De Fabelachtige Productiviteit van Kinghorn

   

  1 million+-Geproduceerde Dozen Elk Jaar

   

  10 gespecialiseerde Workshops

   

  6000m ² die binnenshuis Gebieden vervaardigen

   

  24 urenproductie 24 uur op 24 uur

   

 • OEM / ODM

  Naar maat gemaakt op Begroting

   

  Kinghorn de Verpakking verstrekt veelvoudige aanpassingsopties die meer aan het merk zonder kostprijsberekening teveel brengen. Wij bieden ook rendabele en begroting-vriendschappelijke materialen aan om uw producten een rand aan een lage prijs te geven.

   

  Het verschuiven van de Raad van specialiteitkraftpapier naar regelmatige whiteboards, bijvoorbeeld, zal de douane verpakking binnen de gewenste begroting houden zonder de kwaliteit van het product te compromitteren.

   

  Het gaan voor duidelijke verpakking met eenvoudige drukken eerder dan pre-gekleurde of gedrukte materialen kan ook in het beheren van een bepaald prijspunt helpen.

   

  Binnenshuis gesteund door Faciliteiten & Mogelijkheden

   

  Kinghorn de verplichting van de Verpakking aan het verstrekken van slechts de gemaakte verpakking voor goederen en producten wordt gesteund door onze fabriek met 10 workshopfaciliteiten, krachtig materiaal, en specifieke arbeiders.

   

  Werkend als een goed-geoli?de machine, elke workshop hun sectie van het project uit voert om verpakkingsorden tijdig 24 uur op 24 uur te vervullen en als geheel installatie. Wij brengen meer dan 1 miljard dozen en verpakking per jaar op.

Contactgegevens
Qingdao Kinghorn Packaging CO. LTD

Contactpersoon: jamie

Tel.: 86-13792808773

Fax: 86-0532-89068161

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Qingdao Kinghorn Packaging CO. LTD
Wanlitoren B, de Straat van No.128 Zhenhua, Jimo, Qingdao, China 266200
Tel.:86--13792808773
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit gegolfd papier vak Leverancier. © 2020 - 2021 corrugated-paperbox.com. All Rights Reserved.