Tel.:
China gegolfd papier vak fabrikant
Qingdao Kinghorn Packaging CO. LTD

Qingdao Kinghorn die Co. Ltd verpakken

Thuis

Qingdao Kinghorn Packaging CO. LTD

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Qingdao Kinghorn Packaging CO. LTD

Qingdao Kinghorn die company Ltd verpakken werd gevestigd in 2007, is een professionele fabrikant, belast met ontwerp, ontwikkeling, productie, CAD gaan de diensten van druk document producten te werk.

Ons bedrijf produceert hoofdzakelijk scherpe vakjes, golfvakjes, giftvakjes, document zakken, kartonvakjes. Wij zetten kwaliteit eerst van de cliëntendienst. Wij worden gevestigd in Qingdao met geschikte vervoerstoegang. Het specifieke aan strikte kwaliteit controleren en de nadenkende klantenservice, onze ervaren personeelsleden zijn altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en volledige klantentevredenheid te verzekeren. In onlangs jaar, introduceerde ons bedrijf internationale geavanceerde druk en verpakkende machinemateriaal. Bovendien hebben wij gekwalificeerde certificaten verkregen die goed in alle steden verkopen en de provincies rond China, worden onze producten ook uitgevoerd naar cliënten in dergelijke landen en gebieden. Wij kunnen alle producten volgens verschillende kwaliteitseisen vervaardigen, u helpen te ontwerpen en als u een huidig product wilt selecteren van onze catalogus of het inroepen van techniekhulp voor uw toepassing, kunt u aan onze klantenservice over uw sourcing vereisten spreken.

Wij zullen ons beste van onze hoogte - kwaliteit en de beste dienst aan onze cliënten, proberen en zullen u met werkende kwaliteit tevredenstellen en de geschikte prijzen met de eerlijkheid hopen dat wij u met kans kunnen helpen om met u in het ontwikkelen van zakelijke relatie op lange termijn samen te werken.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : kinghorn

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 5000000-5500000

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 10% - 20%

geschiedenis van het bedrijf

Is Kinghorn Verpakkend (Qingdao) Co., Ltd een gespecialiseerd verpakkend die bedrijf in 2007 door Gavin Yang wordt opgericht, die 24 jaar van ervaring in de drukindustrie opschept.

Onze bedrijfssectoren omvatten alle industrieën die verpakkende producten nodig hebben. Wij pride in het verstrekken van superieure kwaliteits aangepaste verpakkende vakjes, golfvakjes, vertoningsvakjes, giftvakjes, document zakken, brochures, etiketten, en meer.

Met decennia van exploratie en toewijding, heeft Kinghorn al lang bestaande verhoudingen met klanten beveiligd die zich op de deskundigheid en de praktische raad baseren die wij hebben gegeven.

bedrijfsdiensten

Onze Naverkoopafdeling zal u helpen als u om het even welke vragen of problemen hebt – de waaier van de diensten te uwer beschikking omvat alles van opstarten aan productwinst.

Indien nodig, zal een personeelslid ons op de plaats binnen een zeer korte periode zijn om samen met u te werken en uw kwesties en belangen te behandelen. Onze werknemers in de naverkoopdienst niet alleen verpakken deskundige-maar zij zijn ook gekwalificeerd op veel andere specifieke gebieden. Bijvoorbeeld, omvat ons team ervaren ontwerpers die verheugd geweest zijn om eender welke extra verpakkingssuggesties voor om het even welke specifieke gebeurtenissen te verstrekken.

 

Bedrijfteam

Mens van Druk - Gavin Yang

Gavin Yang werd betrokken bij de verpakkingsindustrie als leerling in zijn jaren '20. Aan het begin van zijn carrière, verbaasde zijn groot talent in het beheersen van druktechnieken zijn kameraden en zelfs zijn mentor.

Gedreven door een diepe wens voor technologie en vakmanschap, dook hij in het en verdiende uiterste eerbied in de lokale drukindustrie.

Het is 24 jaar geweest aangezien hij eerst bij druk betrokken werd. Tot vandaag, blijft zijn hartstocht voor druk zo sterk zoals ooit, en de toekomst van Kinghorn wordt gebouwd onder zijn begeleiding.

Een deskundige is Zeldzaam genoeg,

En wij hebben een Team

Een groot bedrijf wordt nooit gecreeerd door één enkel individu. De waardevolste activa die wij zijn niet de machines hebben bezeten, het is ons team van deskundigen.

Kinghorn is gelukkig om hoogste druktalenten in de industrie aan te trekken. Elk van onze begaafde deskundigen schept 10+-jaren van ervaring op, en het is hun verplichting en inspanning die een grotere Kinghorn bouwen.

De afzonderlijke Dienst met

Zorg & Eerbied

Met Kinghorn, is geen orde te klein. Geen kwestie hoe ingewikkeld uw project is, en geen kwestie hoe dringend u vraagt is, blijven wij met u en pogen om te begrijpen wat u werkelijk nodig hebt.

Van citaat en ontwerptoetsing aan productie en levering-u zal een persoonlijke, professionele, en verantwoordelijke Cliëntmanager ter beschikking hebben om u te behandelen.

Voor om het even welke naverkoopproblemen, beloven wij een snelle reactie binnen 6 uren.

Qingdao Kinghorn Packaging CO. LTD
Wanlitoren B, de Straat van No.128 Zhenhua, Jimo, Qingdao, China 266200
Tel.:86--13792808773
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit gegolfd papier vak Leverancier. © 2020 - 2021 corrugated-paperbox.com. All Rights Reserved.